Direktlänk till inlägg 23 januari 2013
Middagstips, (ger ju bara tips om det är något ovanligt, inte på spaghetti och köttfärssås för där har alla sina egna knep) (OBS detta recept är ett resultat av vad som fanns hemma, men gott va det)
Du behöver
Kyckling
Morötter
Purjolök
Blomkål
Röd paprika
Färsk timjan
Riven ost
Creme Fraiche
Grädde
Kycklingfond
tomatsås med chili
Papardelle
Krispig sallad
Stek kyckling i paprikakrydda, salt, peppar och lite curry.
Koka hackade morötter
Koka blomkål lite (för o bli av med vatten om den är fryst)
Hacka paprika och purjo släng i bland kycklingen och fräs på.
Blanda sedan alla ingredienser i en ugnsform och klicka ut creme fraiche, ringla på grädde och kycklingfond, häll sedan på tomatsåsen runt om i kanten, strö ost i mitten, in i ugnen, ca 30-45 min på 200 grader.
Servera med papardelle pasta, och sallad eller bara sallad, lika gott det.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 |
3 |
4 | 5 |
6 | ||||
7 |
8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | |||
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | |||
21 | 22 |
23 | 24 |
25 |
26 | 27 |
|||
28 | 29 |
30 | 31 |
||||||
|